Zgjidhja më e mirë natyrale për problemet e kockave dhe të nyjeve, “Forever Freedom”

Forever Freedom
Forever Freedom përmban të gjithë ushqyesit e Aloe Verës duke i shtuar dhe Glukozaminë sulfatit dhe Kondroitin sulfatit, dy elementë natyral të domosdoshëm për fuksionimin normal të nyjeve, si dhe Vitaminë C dhe MSM i cili është një burim natyror i sulfurit që i nevojitet organizmit për mirëmbajtjen e indit lidhor të shëndoshë dhe lëvizshmërinë e nyjeve.
Përvecse përmban 88.9% Aloe Vera xhel , përmban kastravec deti(Karavidhe, gaforre, karkalec.)

– Trajton artritin, reumën, dhe spondiliatrozën.
– Shpejton rigjenerimin e lëndimeve të ligamentevedhe nyjeve
– I domosdoshëm në të gjitha rastet e lëndimeve sportive
– Ndihmon në zvogëlimin e proceseveinflamatore në nyje
– Nxit elasticitetin e nyjeve dhe ligamenteve dhe zvogëlon dhimbjet e tyre
– Mbron palcën e kockave nga dëmtimet.
– 1,2 dl është ekuivalente me 1400 mg ibiprofen në zvogëlimin e dhimbjeve.

Përdorimi: 0.5 dl në ditë nëse personi nuk ka shqetësime por e merr si suplement, 1-1,5 dl në ditë për simptomat e lehta dhe 1,5-3 dl në ditë për gjendjet e rënda.
Pasi të hapet të ruhet në frigorifer, dhe të përzihet para përdorimit.