Vrasësit Natyral të Dhimbjes !

Vrasësit Natyral të Dhimbjes !

Vuani nga dhimbja e kokës , stomakut, urthi, ulcera, dhimbja e dhëmbëve, muskujve, artriti etj…

Ja disa nga vrasësit natyral të dhimbjes…

  • Tejmani – lehtëson dhimbjet e kokës , artritin dhe inflamacionin.
  • Mente – lehtëson dhimbjen e dhëmbëve , irritimen në lëkurë dhe dhimbjen e muskujve .
  • Xhinxheri – lehtëson dhimbjet muskulare
  • Uthulla e mollës – zbut urthin dhe djegien e stomakut
  • Karajfili – lehtëson dhimbjet e dhëmbëve, artritin dhe inflamacionin.
  • Hudhra dhe Qepa- përdoren për të shuar dhimbjen e veshit
  • Qershitë – zbusin dhimbjet e kokës
  • Shafrani – lehtëson simptomat e ulerës

 

Shëndeti Juaj Nën Përkëdhelinë e Natyrës …

Sekretet e Natyrës