Vitamina B17 dhe Vaji i farave të Kajsisë

VAJ i farave të KAJSISЁ dhe VITAMINA B17
Përveç përmbajtjes së pasur me vlera ushqyese të vetë frutit të kajsisë, farat e kajsisë janë burimi i pasur me vitaminën B17, për të cilën disa ekspertë mjeksorë dhe biologë mendojnë se ndihmon në shërimin e sëmundjeve kancerogjene.
“Bërthamat e kajsive janë të veçanta për vitaminën shumë të rallë B17, e cila është e domosdoshme të futet në organizëm çdo ditë”
Bërthamat ë kajsive janë shumë të ushqyeshme, sepse përmbajnë yndyrna dhe aminoacide si dhe vitamina dhe minerale me bollëk. Janë të veçanta edhe për vitaminën shumë të rrallë B17.
Sekretet e Natyrës sjell për ju Vajin e farave të kajsisë Oneva i prodhuar nga presimi në të ftohtë ruan karakteristikat primare të farave.
Vajrat Oneva prodhohen në një fabrikë moderne të ҫertifikuar me ISO 2200, sipas rregullave për mbrojtjen e ushqimeve dhe nën mbikqyrjen e inxhinierëve ushqimorë.
Sekretet e Natyrës,
Shendeti dhe Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…
© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali