” Vajrat Esencial me efekt me te theksuar Antinflamator “

Ja cilat jane vajrat esencial me efekt me te theksuar antiinflamator , qe kurojne qe nga  psoriosis, inflamacionet  deri tek ekzemat e ndryshme…!

  • Vaji Esencial i Trumzes
  • Vaji Esencial i Karajfilit
  • Vaji Esencial i  Trendafilit
  • Vaji Esencial i Eukaliptit
  • Vaji Esencial i Lules  se Geraniumit
  • Vaji Esencial i Lavandres
  •  Vaji Esencial i Tea Tree
  • Vaji Esencial i Kamomilit dhe Kamomili
  • Vaji Esencial i Shafranit  dhe Shafrani .

 

Shendeti Juaj Nen Perkedheline e Natyres

Sekretet e Natyres …