Vajrat Esencial , Antibiotikët më të Fortë kundër Infeksionit Bakterial të Tonsileve (Bajameve) !!!

Vajrat Esencial ,  Antibiotikët më të Fortë kundër Infeksionit Bakterial të Tonsileve (Bajameve) !!!

Infeksioni i Bajameve është infeksion i Gjëndrave Limfatike Tonsile. Zakonisht, infeksioni shkaktohet nga nga një  bakter i quajtur , Streptococcus pyogenes.

Qëllimi është të mposhtim këtë bakter dhe të kemi tonsile sa më të shëndetshme, pasi infeksioni mund të kaloj në gjakë , kocka dhe të shkaktoj problem vërtetë serioze.

Në mënyrë të vazhdueshme mjekët i kanë trajtuar infeksionet e bajameve me antibiotik, por sot pjesa më e madhe e këtyre specieve bakteriale janë bërë Rezistente ndaj këtyre Antibiotikëve.

 “Vajrat Esencial , Vrasin Streptococcus pyogenes “

Mjekë dhe kërkues nga Universiteti “Angers” në Francë  kanë dal në përfundimin se disa vajra esencial janë shumë efektiv në vrasjen e  bakerit që shkakton infeksionin e Tonsileve (bajameve)

Studiuesit përdorën  18 lloje vajash esencial të siguruar nga “Pramaron Science”. Kërkuesit  morën në studim (testuan) këto vajra esencial :

Vajin esencial të Kanellës

Vajin esencial të Lemongrass

Vajin esencial të Rigonit

Vajin esencial të Koprës

Vajin esencial të Mentes

Vajin esencial të Lavandrës

Vajin esencial të Tea Tree

Vajin esencial të Borzilokut

Vajin esencial të Rozmaronës  etj…

 

Studiuesit ekstraktuan bakterin Streptococcus pyogenes nga bajamet e infektuar të  një fëmije. E vendosën në kultura bacteriale dhe testuan veprimin e seicilit vaj esencial në të.

Nga studimi rezultoi që vajrat esencial me veprim antibakterial më të fuqishëm ishin, Vaji esencial i Kanellës, vaji esencial i Koprës, vaji esencial  i Lemongrass, Vaj esencial i Rigonit si dhe ai i Borzilokut.

Ata kishin aftësi  jo vetëm  ta  dobësonin bakterin Sreptococcus   por dhe ta vrisnin atë. 

Përdorimi:

Behet Aerosol ose Aromaterapi me vajrat esencial ne te njejten kohe vazhdohet dhe  kurimi  oral por vetem me kapsula (1- pike nga vaji esencial ne nje kapsule) per te shmangur irritime te aparatit tretes.

Vajra  Esencial  100 %  Pure  , i gjeni tek  Sekretet e Natyrës…

….Sepse Shëndeti dhe Mirëqenia Juaj është Primare për  Ne…

   Sekretet e Natyrës