Vaji i Pemës së Çajit ( Tea Tree Oil )

 

Ndër përdorimet e vajit të Pemës së Çajit, më poshtë veçohen :
1. Trajtimi i akneve
2. Përkujdesje për floket
3. Trajtimi i psoriazës dhe ekzemës
4. Trajtim për mykun e këmbëve dhe i këmbës së atletit
5. Eleminin i lythave e kallove
6. Deodorant
7. Trajtimi i infeksioneve e prerjeve
8. Higjena orale

Sekretet e Natyres sjell për ju Vajin Esencial të Tea Tree 100% të Pastër (të papërzier) dhe përftuar nga Bimë Organike.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…