Vaji Kastorit

Tek ‪#‎Sekretet_e_Natyres‬

Dobitë e përdorimit të Vajit të Kastorit :

• Përmirëson problemet e lëkurës – djegien nga dielli, puçrra në fytyrë, lëkurë të thatë dhe vijat e bardha të lëkurës ( strija).
• Efekti antirrudhë – Zbut dhe hidraton lëkurën
• Akne – Mbyll poret dhe largon shenjat e akneve
• Vaji Kastor ndihmon në zgjatjen e flokëve dhe qerpikëve
• Ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…