Vaji i Lulediellit

Vaji i farave të lulediellit është i pasur me vitaminë E (82% vitaminës E)
Përvec përdorimit në gatime, vaji i lulediellit përdoret në industrinë farmaceutike dhe kosmetikë.

Përftimet nga vaji i lulediellit :

 • • Përmirëson shëndetin e zemrës
  • Ndalon artritin
  • Ndalon azmën dhe kancerin e kolonës
  • Ul kolesterolin
  • Mbrojtës për lëkurën
  • Ndihmon në parandalimin e Diabetetit
  • Përmirëson funksionin e Tiroides
  • Ndalon lloje të ndryshme kanceri
  Karotenoidet prezente tek vaji i lulediellit ndihmojnë në parandalimin e kancerit të mitrës,mushkërive dhe lëkurës.Gjithashtu ndihmojnë në parandalimin e kataraksit dhe janë një burim shumë i pasur vitamine A.

#Sekretet_e_Natyres sjell për ju Vajin e farave të lulediellit Oneva , një vaj totalisht i pastër i prodhuar me një presim të farave në të ftohtë, çertifikuar me ISO 22000,sipas rregullave për mbrojtjen e ushqimeve dhe nën mbikqyrjen e inxhinierëve ushqimorë.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës …