Vaji i Kumbullës

 

Vaji i kumbullës përmban acidet yndyrore oleike edhe linoleike,
lloje qe gjenden dhe te arrat, ullinjte dhe në trupin tonë

Përmban sasi të konsiderueshme të vitaminës E

Përdoret në të gjitha llojet e lëkurës

Nuk i bllokon poret

Ushqen dhe hidraton lëkurën tuaj

Sekretet e Natyrës,
Lëkura juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës …