Vaji i Kumbullës – Një përbërës, më shumë se 7 efekte për një lëkurë më të bukur!

Vaji i Kumbullës njihet vecanërisht për efektin e tij në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës, reduktimin e rrudhave të mimikës si dhe për hidratimin e lëkurës. Ai përthithet shpejt nga lëkura, nuk ka natyrë të trashë vajore dhe përdoret për të gjitha tipet e lëkurës.

Po ashtu vaji i Kumbullës ndihmon në shërimin e lëkurave të dëmtuara nga AKNET, PSORIAZA, EKZEMA, DJEGIET NGA DIELLI, STRIJAT, DJEGIET NGA ZJARRI, PRERJET dhe SHENJAT E NDRYSHME NGA PLAKJA OSE FAKTORË TË TJERË.

Për më shumë na vizitoni në ambjentin e Sekreteve të Natyrës për të përfituar cilësinë më të lartë të prodhimit të Vajit të Kumbullës si dhe për një guidë më të gjërë në lidhje me efektet e saj.

Sekretet e Natyrës,

Lëkura Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës!