Vaji i Kastorit , di si te Kujdeset per Flokun tuaj…

Vaji i KASTORIT – Qerpikë dhe flokë që mahnisin

Vaji kastor është shumë i rëndësishëm për trajtimin e flokëve, vetullave dhe qerpikëve tuaj. Nëse jeni duke u ndeshur me probleme shumë serioze, si rënie të shpejtë të flokëve, atëherë mund ta përdorni vajin e kastorit si të vetëm, në të kundërtën, përzieni me pak vaj tjetër (psh vaj bajame ose vaj ulliri )dhe bëjini masazh kokës para se të shkoni në gjumë.

Përdorimi: Vendosni disa pika të vajit të kastorit në kokën tuaj dhe filloni t’i bëni masazh kokës. Mbështilleni kokën me një peshqir apo diçka të ngjashme dhe shkoni për të fjetur. Të nesërmen, pastrojeni kokën si zakonisht.

Sekretet e Natyres,
Bukuria Juaj nen Perkedheline e Natyres…