Vaji i Kastorit dhe Benefitet e Tij

Benefitet për lëkurëna

 

1.Shëron inflamacionin

2.Lufton rrudhat

3.Redukton aknet

4.Hidraton lëkurën

5.Zbeh skuqjet

6.Parandalon krijimin e strijave

7.Redukton njollat

 

Benefitet për flokët

 

1.Ndihmon në rritjen e flokëve

2.Trajton infeksionet e skalpit

3.Parandalon shfaqjen e thinjave parakohe

4.Shërben si kondicioner për flokët

 

Benefitet për shëndetin

 

1.Trajton rënien e flokëve

2.Dizinfekton plagët

3.Shërben si laksativ

4.Redukton dhimbjen e artikulacioneve / Artritin

5.Forcon imunitetin

6.Trajton dhimbjen e shpinës

 

Sekretet e Natyrës,

Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…