VAJI I FARAVE TE FIKUT  nje Oaz Omegash…

Vaji i Farave te Fikut është një vaj me cilësi të jashtëzakonshme, i cili përfitohet  nëpërmjet metodës me presim të ftohtë të farave të fikut.  Vaji i Farave të Fikut  përmban 40%  Omega-3, 30% Omega-6 dhe 17% e Omega-9, përmbajtje që nuk është  parë edhe tek peshku.  Ky vaj është i njohur si burim i pasur i vitaminës D, me përmbajtje më të lartë që është parë në botë deri tani.

Përfitimet e Vajit të Farave të Fikut:

  1. -Ka efekt te theksuar antirrudhe , lufton plakjen dhe ushqen lekuren ne thellesi.
  2. -Hidraton flokët , ju jep shkelqim dhe i bën më të lehta për tu krehur…
  3. Fiku është një burim i pasur i kaliumit, një mineral që ndihmon për të kontrolluar presionin e gjakut dhe mund të ndihmojë në uljen e insulinës.
  4. Përmbajtja e lartë me Omega 3 ushqen lëkuren dhe rrit elasticitetin e saj
  5. Fiku është një burim i mirë i kalciumit, një mineral që forcon densitetin e kockave , gjithashtu përmban sasi të lartë të vitamins D dhe E.
  6. Permbajtja e larte e kaliumit ndihmon për të luftuar sekretimin urinar, të kalciumit të shkaktuar nga përdorimi i lartë i kripës, prandaj vaji i farave të fikut ndihmon për të mbajtur kalciumin në kocka dhe ul rrezikun e osteoporozës
  7. Vaji i farave fikut ka efektivitet të lartë për kujdesin ndaj flokëve dhe lëkurës
  8. Parandalon plasaritjen e buzëve dhe nëpërmjet hidratimit ju jep më shumë volum
  9. Mund të përdoret edhe për sallatë.

Shëndeti  Juaj  Nën   Përkëdhelinë  e  Natyrës

Sekretet e Natyrës…

fikuuuuuu