Vaji i Farave te Fikut dhe Vitamina D

Vitamina D luan rol të rëndësishëm në ndërtimin e eshtrave duke mundësuar absorbimin e kalciumit nga trupi ynë. Është po ashtu shumë e rëndësishme për funksion të shëndetshëm të sistemit imunitar e gjithashtu mund të ndihmoj në zvogëlimin e rrezikut ndaj ftohjes.
Vitamina D gjithashtu është lidhur me parandalimin e shumë sëmundjeve të ndryshme duke përfshirë këtu sklerozën, artritin edhe kancerin.

Fëmijët me nivele më të larta të Vitaminës D kanë më pak gjasa të vuajnë nga astma dhe alergjitë se sa ata të cilët kanë mungesë të vitaminës D.

Njerëzit me rrezik të lartë të të qenit me Sindromë Të Mungesës Së Vitaminës D janë shpesh ata që vuajnë nga ndonjë çrregullim tjetër sikur sëmundja autoimunitare, sëmundja e zemrës, osteoporoza, dhimbje kronike dhe plogështi, dhe disa kancer.

#Sekretet_e_Natyres sjell për ju Vajin e Farave të Fikut , qe në përmbajtje ka sasi të lartë të VITAMINЁS D, duke parandaluar në këtë mënyrë shumë sëmundje autoimunitare, sëmundje të zemrës, osteoporozën, plogështi etj.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…