Vaji i Arganit dhe Sekreti i tij ne Rinimin e Lekures…Ph Eriona Xhaferaj

Vaji i Arganit eshte celesi per nje lekure te shendetshme dhe plote jete. Vlerat e tij te panumerta shkrihen dhe shpalosen kur prekin lekuren dhe flokun tuaj…