Vaji i Farave të Susamit

Detoksifikoni  mëlçinë tuaj  me  Vajin  e  Farave të SUSAMIT

Hepatotoxicity është dëmtim të mëlçisë të shkaktuara nga kimikatet.

Ilaqet që pijmë  ndikojnë në toksifikimin e mëlçisë  tuaj

 

Një editorial i kohëve të fundit në Gazetën e Shoqatës Mjekësore kineze  vë në dukje se në botën e sotme Detoksifikimi i mëlçisë nga ilaçet është urgjentisht i nevojshëm

Ky studim sugjeron farat e susamit  ose  vajin ie farave të susamit si mbrojtësin më të mire të mëlçisë tuaj.

 

Susami është i njohur për përfitimet shëndetësore të cilat përfshijnë:

 

  • Uljen e kolesterolit
  • Uljen e presionit të gjakut
  • Efekt Antikancerogjen
  • Efekt Anti-plakje
  • Rregullimin e sistemit imunitar
  • Uljen e sheqerit në gjak
  • Antioxidant i fuqishëm

Susami  gjithashtu mbron kundër dëmtimit të mëlçisë nga përdorim  i alkolit  dhe drogës.

Disa studime të kafshëve nga Tajvani dhe Japonia tregojnë se vaji i susamit zvogëlon stresin oksidativ në mëlçi.