Vaji i Farave te Rrushit dhe Sheges, Vajrat Luks te Fytyres Suaj

Ushqejeni Lëkurën e Fytyrës Suaj në mënyrën më Ideale me Vajrat Luks,
të Farave të Shegës ose të Rrushit.

Aromatizojini ato me Vajin Esencial të Livandos dhe përftoni një
Serum Ideal për Ushqyerjen e Lëkurës, Universal për çdo Problem e për çdo lloj Lëkure.

Oneva, Lider në Cilësinë e Prodhimit të Vajrave 100% të Pastër dhe Natyral.

Lëkura Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës