Vaji i farave të Lulediellit

Tek #Sekretet_e_Natyres

Vaji i farave të lulediellit Oneva është një vaj totalisht i pastër i prodhuar me një presim të farave në të ftohtë. ( ÇERTIFIKUAR ISO 22000)

Përftimet nga vaji i lulediellit ;

Përmirëson shëndetin e zemrës
Vaji i lulediellit ul rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare dhe rrezikun e atakut kardiak.

Hidratant natyral
Vitamina E është një hidratante shumë e mirë dhe ndihmon qelizat të rifitojnë ujin.

Ndalon artritin

Ndalon azmën dhe kancerin e kolonës

Ul kolesterolin

Ndalon lloje të ndryshme kanceri
Karotenoidet prezente tek vaji i lulediellit ndihmojnë në parandalimin e kancerit të mitrës,mushkërive dhe lëkurës.Gjithashtu ndihmojnë në parandalimin e kataraksit dhe janë një burim shumë i pasur vitamine A.

Redukton problemet kardiake

Përmirëson gjëndjen e trupit

Mban sistemin imunitar të shëndetshëm

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali