Vaj Ulliri me Kurkuma

1.Ai shperben për të reduktuar rrezikun e sëmundjeve koronare të zemrës.
2.Shume hulumtime shkencore tregojnë se ai është jashtëzakonisht efektiv në parandalimin e kancerit.
3. Ky vaj ndihmon ne uljen e triglicerideve dhe LDL-kolesterolit .
4. Zvogëlon rrezikun e diabetit tip 2.
5. Ofron veti të forta anti-plakje.
6. Lufton kundër rrezikut te osteoporozës.
7.Ndihmon ne parandalimin e depresionit.
8. Studimet sugjerojnë se ai ndihmon ne uljen e rrezikut te kancerit të lëkurës.
9. Ai mund të ndihmojë në parandalimin e sëmundjes Alzheimer.

Sekretet e Natyrës,
Shendeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali