Vaj Ulliri Ekstra i Virgjër

Tashmë në Sekretet e Natyrës vjen Vaji i Ullirit Ekstra i Virgjër .

Ky vaj është i përftuar nga ullinj të sapo pjekur dhe të përzgjedhur me një kujdes të veçantë .

Ullinjtë me të cilët është përftuar ky vaj janë të rritur në Malet e Jugut . Kjo bën që këto ullinj të jenë rritur me të gjitha vlerat që përmban natyra , me ato të detit dhe të malit .

Kujdesi i duhur duke nisur që tek pema i ullirit dhe deri tek produkti final (Vaji)  bën që ky vaj të jetë i cilësisë më të lartë dhe të përmbaj të gjitha vlerat pozitive të ullirit .

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës