Vaj Susami dhe Vaj Esencial Lavanderi

Vaj Susami dhe Vaj Lavanderi

Vaji i Susamit dhe Vaji Esencial i Lavanderit është kombinimi më i mirë që mund të bëni për kujdesin ndaj flokëve tuaj. Përfitimet nga këto 2 vajra janë të shumtë. Kombinimin e tyre mund ta përdorni për kujdesin e fytyrës gjithashtu.

Vaji i Susamit përveç efektit të tij ushqyes ai gjithashtu ka efekt mbrojtës nga rrezet e dëmshme të diellit.

Mënyra e përgatitjes:

Përzieni 1 lugë nga Vaji i Susamit me 5 pika Vaj Esencial të Lavanderit dhe pastaj përzierjen aplikojeni në flokë, pasi të keni njomur flokët me ujë të ngrohtë. Përzierjen e mbani të aplikuar për 15-30 minuta dhe pastaj lani flokun si normalisht. Pas kësaj floku juaj do të jetë më i ushqyer.

Ps: Vajrat i gjeni tek ne, me cilësinë e tyre më të mirë, të përftuar me presim në të ftohtë dhe 100% Pure. Vajin e Susamit e gjeni tek ne të çertifikuar me ISO 22000 gjithashtu.

Bukuria juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës