Vaj Makadamia më i miri për lëkurën tuaj!!!

Risi tek Sekretet e Natyrës, me ndërrimin e sezoneve ndryshon dhe lëkura juaj….. dhe ne vijmë me risi me më të mirën për Ju…

“Vaj Makadamia për çdo Llojë Lëkure”

Vaji i bimës së Makadamias është i mbushur më benefite për lëkurën,sepse fal përbërjes të tij me Vitamina dhe Omega bën një trajtim thelbësorë të saj.
Përdoret gjerësisht në kozmetikën natyrale si një Antirrudhë dhe Multiushqyes për çdo llojë lëkure.
Ai përmban squalene dhe acid oleik që ndihmojnë në rigjenerimin e qelizave dhe është veçanërisht i dobishëm për lëkurën e thatë ose të ndjeshme pasi zbut dhe hidraton maksimalisht.
Ai përmban omega 6 i cili është i dobishëm për balancimin e prodhimit të sebumit në lëkurë duke qenë ideal për një lëkurë të yndyrshme.
Ai përmban omega 7 ose acid palmitoleik, i cili është i dobishëm për shërimin e plagëve, shenjave , gërvishtjeve dhe djegieve.
Vaji Makadamia përmban fitosterole të cilët ndihmojnë në qetësimin e irritimit dhe skuqjes së lëkurës.
Ka një përthithje maksimale dhe depërtim të thellë në lëkurë.
Ai ka aftësi të shkëlqyeshme përhapje, lubrifikimi dhe tonifikimi duke lënë një lëkurë të lëmuar dhe jo të yndyrshëm pas aplikimit .
Ai gjithashtu ka një efekt të lehtë mbrojtës nga dielli(SPF).
Sekretet e Natyrës
Bukuria e Lëkurës Tuaj Nën Përkëdhelinë e Natyrës…