Vaj luledielli për pastrimin e gjuhes tuaj

Ndër avantazhet e punës tonë, përveç këshillave që japim po ashtu marrim edhe sygjerime nga klientët tanë 🙂 🙂
Një zonjë e interesuar për Vajin e Lulediellit na tregoi se një doktor italian i kishte sygjeruar Oil Puliing me vajin e lulediellit per 5-10 minuta për të pastruar gjuhën nga mikrobet dhe papastertië.
Sepse, sado pastrojmë dhëmbet , gjuha është vendi ku depozitohen mbetjet e ushqimit dhe bakteret…
Sekretet e Natyres sjell për ju Vajin e Lulediellit, 100 % Pure, të paster dhe te presuar në të ftohtë dhe standartizuar me ISO 22000
Për më shumë informacion klikoni linkun e mëposhtëm
Sekretet e Natyrës,