Vaj Jojoba

VAJ JOJOBA tek ‪#‎Sekretet_e_Natyrës‬

Qetësues dhe zbutës, ky vaj depërton lehtësisht në lëkurë pa lënë ndjesinë e yndyrës. Mbron nga dehidratimi i lëkurës dhe ka efekt anti- rrudhë. Eshte vaj ideal për masazhe dhe përdoret edhe si pastrues makeup-i.

Vaji Jojoba balancon yndyrën në flokët tuaj dhe rikthen vitalitetin e flokëve të thatë dhe të brishtë, duke mundësuar shkëlqimin, bukurinë dhe fleksibilitetin e flokëve tuaj.

VETITË
• Vaji Jojoba mbron nga dehidratim dhe vonon humbjen e ujit të qelizave të lëkurës.
• Ushqyes, depërton thellë në lëkurë pa lënë në sipërfaqe yndyrë.
• Vaj Jojoba është njohur për efektin qetësues dhe shërues.
• Mbrojtës, zbutës dhe qetësues, ai është i përshtatshëm për lëkurat e ndjeshme.
• Efekti rigjenerues dhe anti-rrudhë që ka vaji jojoba, mundëson mbajtjen e fleksibilitetit dhe elasticitetit të lëkurës .
• I përshtatshëm për foshnjet dhe fëmijët e vegjël

PËRDORIMI:
• Mund te aplikohet si krem dite per te gjitha llojet e lekurës
• Efekti anti-rrudhe dhe rigjenerues i vajit jojoba mundëson kujdes te shkelqyer për pjesen poshtë syve dhe për kujdesin e fytyrës tuaj
• Ideal për masazh
• Përdoret në përkujdesjen pas depilimit
• Solucion për kujdes të shkëlqyer pas rrojes (aftershave)
• Kujdes ideal për floket tuaj

Sekretet e Natyrës,
Bukuria Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali