Vaj esencial Kanelle

 

• Antibakterial i fuqishëm
• Veti antimykotike si dhe nxitës i mitrës
• Trajton infeksionet kronike
• Përdoret në maska për flokët tuaj
• Tonifikues për trupin

Përdorimi : Treten në një enë me ujë të valuar disa pika dhe thithja e avujve përdoret për të qetësuar kollën dhe irritimin e rrugëve të frymëmarrjes.

Vaji për masazh: merren 10 pika nga vaji i kanellës, përzihen me 25 ml vaj luledielli dhe përdoren për dhimbjet e barkut, diarret dhe djegiet e stomakut.

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti dhe Bukuria juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës …