Vaj Argani

A e dini se kur thahet lëkura përshpejtohet PLAKJA deri në 70% !??
Mos lejoni që këto ditë të ftohta dimri ta plakin fytyrën tuaj dhe që Butësinë e saj ta shndërrojnë në Ashpërsi !
Zgjidhja eshte : Vaji tonë original të Arganit i marrë ekskluzivisht nga fermat e Marokut !!
<3 Na kontaktoni në Inbox për ta përfituar Arganin me Oferte nga 2500 për vetëm 1990 Lekë <3

Vaji i arganit është antioksidant, përmban vitamina C dhe E, të cilat e bëjnë lëkurën më të shëndetshme dhe më të bukur. Vitamina E dhe acidet yndyrore esenciale ndihmojnë për lëkurë të thatë

Është i shkëlqyeshëm për hidratimin e lëkurës para aplikimit të grimit.

Vaji i arganit ripërtërin lëkurën, i jep asaj elasticitet me ç’rast ngadalëson plakjen dhe shfaqjen e rrudhave. Është i shkëlqyeshëm për lëkurën rreth thonjve. Thonjtë bëhen më të ndritshëm, ndërsa lëkura rreth thonjve më e butë.

Vaji i arganit hidraton flokët dhe u mundëson atyre të jenë më të butë dhe qetë. Pasi që vaji i arganit hyn në fijet e flokëve, ai përmirëson elasticitetin e flokëve dhe nxit rritjen e tyre. Për shkak të vetive antioksidante, vaji i arganit ripërtërin qelizat e flokëve dhe kështu i redukton dëmet. Është i shkëlqyeshëm për të gjitha llojet e flokëve.

Keni dëgjuar për përfitimet e shumta të Vajit të Aganit, por nuk po gjeni Vajin e ARGANIT TЁ VЁRTETЁ ,100 % TE PASTЁR ??

Sekretet e Natyrës bën realitet ëndrrën tuaj për Argan të Vërtet

ARGANIN E VЁRTETЁ, 100 % TЁ PASTЁR ( të pa parfumuar dhe pa përbërës artificial )
PRODHUAR ME PRESMI TE FTOHTЁ ( COLD PRESS )
EKSKLUZIVITETI NGA MAROKU (që është vendi i prodhimit të vajit të arganit)
SHISHE QELQI
ÇMIM I ARSYESHЁM
ÇERTIFIKUAR NGA ECOCERT

Vaj i Arganit ka ngjyrë të artë në të verdhë. Kujdes, nëse ngjyra është shumë e lehtë , me shumë mundësi ky vaj është përzier me vajra të tjera.

Sekretet e Natyrës bën realitet ëndrrën tuaj për Argan të Vërtetë 🙂 🙂