Ushqimet që duhet të shmangni nëse vuani nga tensioni i lartë i syrit

Tensioni i syrit mund të çoj deri në verbim. Kujdesi që duhet ti kushtoni vetes kur vuani nga ky problem duhet të jetë shumë i madh .

Disa ushqime ndikojnë direkt në luhatjen e tensionit të syrit , prandaj një pjesë të tyre duhet ti menjanoni në mënyrë të ndjeshme nga konsumimi I përditshëm.

Ushqimet të cilat nuk rekomandohet të konsumohen nga përsona të cilët vuajnë nga tensioni I syrit janë :

  1. Pije dhe ushqime të cilat përmbajnë kafeinë
  2. Ushqime shumë të kripura
  3. Konsumimi i tepërt i ëmbëlsirave
  4. Yndyrnat
  5. Ushqime që përmbajnë Zink dhe Bakër
  6. Pijet Alkolike

Shëndeti juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës