Under Eye Cream

under-eye-creamSekretet e Natyrës prezanton një kombinim professional të mbi 8 përbërësve100 % natyral, me bazë vajin e farave të Rrushit dhe Patchoulin, për rrudhat dhe rrathët e nxirë e të fryrë poshtë syve.

VETITЁ :

  1. Ushqen lëkurën në mënyrë ideale
  2. Ka veti të forta antioksiduese
  3. Largon të nxirat dhe të fryrat poshtë syrit që shkaktohen nga mungesa e ushqyerjes së zonës
  4. Përkëdhel në mënyrë 100 % Natyrale lëkurën tuaj delicate

Përgatitur në mënyrë artizanale nga Farmaciste Eriona Formulë me 0 Kimikat 100 % Natyrale