Trajtimi i Prostates dhe Vaji i Farave te Kungullit

Që nga kohët e lashta dihet se fara e kungullit është një pjesë e rëndësishme e dietës së meshkujve, sepse kanë një efekt pozitiv mbi prostatën.

Hulumtimet tregojnë se vaji dhe farat e kungullit për shkak të proporcionit të lartë të zinkut mund të jenë veçanërisht të dobishme për shëndetin e burrave, dhe janë përdorur shpesh në trajtimin e problemeve të ndryshme shëndetësore të prostatës, siç janë hiperplazia dhe prostata e zgjeruar.

Sipas kërkimeve, farat e kungullit ndihmojnë në rregullimin e insulinës dhe me të parandalojnë komplikime të lidhura me diabetin, vrasësin kryesor të qelizave.

Vaji i farave të kungullit i përftuar nga presimi në të ftohtë përmban shumë minerale dhe vitamina si A,B1,B2,B6,C,D,E dhe K.Përmban acide yndyrore të pangopur,acidet yndyrore omega-3 dhe omega-6,magnez,hekur,kalcium,zink,fosfor dhe mangan.
Është gjithashtu një burim i mirë proteinash.

‪#‎Sekretet_e_Natyres‬ sjell per ju Vaji i farave të kungullit Oneva është një vaj totalisht i pastër i prodhuar me një presim të farave të kungullit në të ftohtë.

1. 100% natyral: pa aplikim kimikatesh,pa aditivë të shtuar,i pa rafinuar dhe pa aromatizues.
2. Vajrat Oneva prodhohen në një fabrikë moderne të certifikuar me ISO 22000