Toniku i fytyrës – Tonic Acne Off

Tek #Sekretet_e_Natyre

Çfarë është toniku i fytyrës?

Toniku i lëkuës është celësi për një fytyrë të shëndetshme dhe me shkëlqim, dhe është dhe një produkt kyc i rutinës tuaj ditore të bukurisë. Rregulli i shumënjohur për pastrimin e lëkurës, është larja, toniku dhe hidratimi. Ky produkt është krijuar për të pastruar lëkurën tuaj në një nivel më të thellë, me ndihmën e përbërësve të tij aktivë të cilët ndihmojnë të largojnë të gjitha mbetjet e papastërtive që mund të dëmtojnë fytyrën tuaj të bukur.

Si të përdorni tonikun e fytyrës?

Cdo mëngjes dhe darkë, pasi pastroni lëkurën dhe hiqni makiazhin, aplikoni një sasi të vogël toniku në pambuk dhe fshini me të fytyrën dhe qafën, e sidomos zonën T të fytyrës (balli, hunda dhe mjekra).

Cilat janë benefitet e tonikut të fytyrës?

Toniku ka shumë benefite, duke filluar nga ngushtimi i poreve dhe rivendosjen e nivelit të pH të lëkurës, e deri duke shtuar një shtresë mbrojtëse duke ulur thithjen e papastërtive.
Nëse keni lëkurë me yndyrë, toniku në mënyrë tepër eficente largon yndyrën e tepërt, ngushton hapësirat e qelizave, duke mbyllur poret.
Sekretet e Natyrёs,
Lёkura Juaj nёn Pёrkёdhelinё e Natyrёs…