TONIK nga zambaku JASMIN

 

Aroma e jashtëzakonshme , e ëmbël dhe delikate e lule jassmin, përdoret për ti dhënë freski dhe tonifikim lëkurës tuaj.

Pasi të keni pastruar lëkurën e fytyrës tuaj dhe të qafës , aplikoni tonikun me ujë Jasmin dhe pastaj aplikoni krem tuaj.

• Përdoret për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe lëkura të ndjeshme.

• Mund të përdoret për floket tuaj si serum

• Mund të përdoret për trupin pas dushit

• Aroma e ujit Jasmin krijon ndjenjën e besimit, optimizmit , ngrohtësisë dhe qetësisë.

Sekretet e Natyres,
Lekura Juaj nën Perkedheline e Natyres …

© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij material