Studimet shkencore zbulojnë potencialin e Vajit të Farave të Kungullit në kurimin e Alopecisë Androgjenike ( rënien tipike të flokëve tek meshkujt )

Studimet shkencore zbulojnë  potencialin e  Vajit  të  Farave të  Kungullit në  kurimin e Alopecisë  Androgjenike ( rënien tipike të  flokëve tek meshkujt )

Një  grup studiuesish dhe kërkuesish   në  Universitetin Shtetëror  të  Shkencave Mjekësore  në  Republikën Koreane , kanë  zbuluar se Vaji i Farave të  Kungullit ,  kuron Alopecinë  Androgjenike ose sic njihet ndryshe si rënia tipike e flokëve tek meshkujt .

Kërkime dhe eksperimentet e tyre shkencore testuan efektin e vajit të   farave të  kungullit në  80 pacientë  meshkuj që  vuanin nga Alopecia  Androgjenike e Moderuar ( rënia tipike e flokëve tek meshkujt ).

Asnjë  nga pacientët nuk kishte marr ilace, suplemente apo të  kishte ndjekur ndonjë  terapi gjatë  3 mujorshit  të  fundit .

Trajtimi konstatonte  në  marrjen e 400 miligr vajë  të  farave të  kungullit me kapsula cdo ditë  për 6 muaj rrjeshtë . Ata merrnin 2 kapsula para vaktit të  mëngjesit dhe 2 kapsula para vaktit të  darkës.

Gjatë  gjithë  periudhës së  eksperimentit pacientëve ju janë  bërë  foto,  marr kampione gjaku   dhe bërë  analiza cdo 2 mujorsh dhe janë  krahasuar me rezultatet përfundimtare.

Në  fund të  6 mujorshit të  studimit nga krahasimet e rezultateve të  marra u pa që  të  gjithë  pacientët kanë  reaguar pozitivisht ndaj trajtimit  me  vajin e farave të  kungullit , duke sjell si pasoj një  rekuperim dhe mbirje masive të  flokëve dhe një  stabilizim të  dukshëm të   hormoneve seksuale përgjegjëse për këtë  sëmundje.Ky  studim rezultoi shumë  i rëndësishëm , duke vërtetuar  që  potenciali i farave të  kungullit  është  kura më  e  mirë  për trajtimin e Alopecisë  Androgjenike.

Vajin e  Farave të  Kungullit  100 % Safi , të   Presuar  Në  Te Ftohtë   me cilësi Premium Oneva  e gjeni në  dyqanin  tonë   “Sekretet e Natyrës “…Si  gjithmonë   gjendemi  pranë  jush me atë  cka ju keni nevojë  dhe  me më  të  mirën tonë  !

 

Shëndeti  Juaj  Nën  Përkëdhelinë   e   Natyrës …

Sekretet  e  Natyrës

 

 

pumpkin-seed-oil-1024x478