Shea Butter , qe Lekura Juaj te kete Kujdesin me te Mire!!!

Shea Butter, gjalpi i mrekullisë 
Shea Butter ose gjalpi nga pema Shea, është një nga Mrekullitë e Natyrës, dhe tepër i veçantë.
Përfitimet :
Riparim për rrudhat, linjat e bukura dhe plagët
Antioxidant
Anti-inflamator
Hidratues i thellë
Stimuluese për mikro-qarkullimin sipërfaqësor
Forcimin e lëkurës
Mbrojtje lëkure
Mbrojtje nga dielli
Rigjenerues për lëkurën
Stimuluese në prodhimin e kolagjenit (e bën lëkurën më të fortë, më të zhdërvjellët dhe të re)
Djegiet
Shërim të muskujve
Jep energji
Pickimet nga insektet
Ekzema dhe psoriazis
Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës<3