Seti Ideal Për trajtimin e Zonave të thata  Problematike të lëkurës, themrave, kallove etj…

Seti Ideal Për trajtimin e Zonave të thata  Problematike të lëkurës, themrave, kallove etj…

Guri Natyral nga llava vullkanike për trajtimin e kallove, gjynjëve, bërrylave dhe këmbëve të thata.

Aplikimi: lani me ujë të ngrohtë zonën problematike, ose mbajini këmbët në një enë me ujë të ngrohtë për 10 min, më pas lageni me ujë gurin dhe fërkoni themrat, ose kudo që të jetë zona me kallo në mënyrë të përsëritur për rreth 5 min.

Më pas aplikoni kremin e themrave ose vaj kokosi, rrushi, bajame etj… për ta ushqyer dhe mbajtur sa më të butë dhe hidratuar zonën e lëkurës që më parë ishte e thatë.

Kremi kurues vjen i përgatitur nga kombinimi i Shea Butter dhe Vajrave Esencial të përzgjedhur.
Do ndjeni një ndryshim të menjëhershëm si në aparencën si në ndjesinë e lëkurës tuaj…

Sekretet e Natyrës…
Shëndeti dhe Bukuria Juaj Nën Përkëdhelinë e Natyrës…