Rose Water Spray

Toniku i Trendafilit ne versionin Spay, bejeni pjese te cantes tuaj dhe merreni kudo qe te jeni, ju dhuron freski me Aromen e Trendafilit, Relax, Hidratim dhe Gjalleri ne lekuren tuaj … <3 <3

Tonik Trëndafili për Fytyrën Tuaj – jo vetëm pastron dhe tonifikon lëkurën, por edhe e ushqen atë me vlera të panumërta të trëndafilit.

• Freskon dhe qetëson fytyrën tuaj
• Redukton rrathët e zinj poshtë syve
• Aroma e tëndafilit ka efekt relaksues
• Tonik Trëndafili 100 % Natyral , me 0 kimikate

Dhuroni Përkëdheli Natyre me Tonik me Petale Trëndafili …

Sekretet e Natyrës,
Bukuria Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…

© Ndalohet përdorimi ose kopjimi i këtij materiali