Rezultati mbi Vajin e Kungullit që Mahniti Mjekët Britanik !!! Oferte !!!

                    Rezultati mbi   Vajin e Kungullit  që  Mahniti   Mjekët  Britanik !!!

Një studim i kryer nga “ Instituti i Kërkimeve Shkencore”, në Britanin e Madhe , hodhi dritë mbi veprimin që Vaji i Farave të Kungullit kishte mbi Kancerin Beninjë dhe Malinjë të Prostatës deri në shërimin e plotë të tij.

Studimi tregoi që një komponentë i cili gjendej në farat e kungullit “beta-karoteni” është një supër oksidantë që lufton ndarjen dhe shumimin e qelizave kancerogjene.

Sipas Mjekëve dhe Studiuesve të këtij Institucioni , Vaji i Farave të Kungullit ka një veprim të habitshëm i cili  shëron Kancerin Beninjë dhe është një kurë mjaftë efektive  për trajtimin  Kancerit Malinjë të Prostatës.

Gjithashtu trajton dhe lloje të tjera të kancerit si ai i Gjoksit, Zorrës së Trashë dhe të Kolonës.

Ne vazhdim ndiqni

 Trajtimi i Prostates dhe Vaji i Farave te Kungullit

                                      OFERTE!!!!

  • Vaj Kungulli nga 3000 lekë e përfitoni për vetëm 2490 lekë (100 ml)
  • Vaj Kungulli nga 4900 lekë e përfitoni për vetëm 3990 lekë (250 ml )

Ps: ( Ofertën e përfitoni vetëm duke e porositur Online… dhe merrni Vetëm cilësinë PRENIUM…

Ahh dhe mos harrojmë porositë mund të vini ti merrni në Qendrën tonë “ Sekretet e Natyrës” ose i dërgojmë Kudo ju gjendeni…