Rendesia e Vajrave Bimore per Shendetin dhe Cilesia e Tyre !!!

VAJRAT BIMORE ­ MJEKЁSIA E SЁ ARDHMES
Vajrat bimore janë të shumte. Pothuajse nga shumica e bimëve përftohen vajra esencialë në sajë të teknologjisë më të fundit. Vajrat bimore (100 % bio,100 % te paster te standartit me te larte ) që mund t’i gjeni tek ne #SekreteteNatyres janë:
1. Vaji i farave te sheges.
2.Vaji i farave te rrushit.
3.Vaji i farave te kungullit
4.Vaji i arganit
5.Vaji i arres
6.Vaji i fares se zeze
7.Vaji i linit
8.Vaji i kokosit
9.Vaji i bajameve te embla
10.Vaji i lajthise
11.Vaji i kumbulles
12. Vaji i katamit
13. Vaji i farave te fikut
14. Vaji i susamit etj

Vajrat Oneva janë vajra bimore totalisht te pastërta dhe te prodhuara me presim të ftohtë.
• 100% natyral: pa aplikim kimikatesh,pa aditivë të shtuar,i pa rafinuar dhe pa aromatizues.
• Vajrat Oneva prodhohen në një fabrikë moderne të çertifikuar me ISO 2200,sipas rregullave për mbrojtjen e ushqimeve dhe nën mbikqyrjen e inxhinierëve ushqimorë .