Pudra Brahmi

RISI !!!     <3 PUDRA BRAHMI <3 tek #Sekretet_e_Natyres

Përmirëson gjendjen e flokëve brenda disa javëve.

Redukton rënien e flokëve, ushqen rrënjët dhe përshpejton zgjatjen e tyre.

Nxitë shkëlqimin/trashjen e fijeve dhe zvogëlon shfaqjen e majave dyshe.

Parandalon shfaqjen e zbokthit si dhe hidraton lëkurën e kokës.

Sekretet e Natyrës,

Bukuria  juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës …