Pse tonikun e uthullës së mollës mbas përdorimit të sapunit natyral?

PSE TONIKUN E  UTHULLËS SË MOLLËS MBAS PËRDORIMIT TË SAPUNIT NATYRAL?

  • Sapuni Natyral është i përgatitur me vajra bimorë të cilët jo vetëm pastrojnë por edhe ushqejnë lëkurën.
  • Sapuni Natyral paraqet një ph 9-10 duke mundësuar një pastrim efikas të lëkurës nga yndyrnat, lëkura e vdekur, mikroorganizmat dhe papastërtitë.
  • Por në të njëjtën kohë ky ph bazik destabilizon ph acid (5.5) që ka normalisht fytyra.
    Ph acid (5.5) përbën në vetvete një mantel mbrojtës për lëkurën.
  • Destabilizimi i ph jep ndjesinë e fytyrës së thatë dhe të ndjeshme.
  • Përdorimi i tonikut të uthullës së mollës do të stabilizojë menjeherë ph.
  • Kjo është një mënyrë shumë efikase për të pastruar dhe ristabilizuar ph e lëkurës së fytyrës.

MËNYRA MË EFIKASE NDAJ KUJDESIT TË PËRDITSHËM TË LËKURËS SË FYTYRËS
VLERAT  E UTHULLËS SË MOLLËS
SI TA PËRGATISIM TONIKUN E UTHULLËS SË MOLLËS?