Pse Oneva ёshtё Lider nё Cilёsi?

1-ISO 22 000
2- Presimi nё tё Ftohtё
3-100% vaji Specific (jo i pёrzier me vajra tё tjerё ose pёrbёrёs sintetikё)
4-Feedback-e Pozitive maksimale nga klientёt

Oneva ёshtё njё Lider nё Cilёsi sepse ajo i ka kushtuar rёndёsi prodhimit me Standartet mё tё Larta dhe tё Çertifikuara qё nё momentin e pёrzgjedhjes sё farёs me kritere shumё tё forta e deri nё detajet nga mё tё voglat nё proçeset e prodhimit pёr tё ofruar njё produkt shumё cilёsorё e konkurrent mbarё ndёrkombёtarё.

“Vizioni ynё ёshtё qё deri nё vitin 2023 tё bёhemi njё nga furnizuesit kryesorё nё botё pёr shkak tё cilёsisё sё vajrave natyral tё presuar nё tё ftohtё.”- shprehet manaxheri i firmёs Oneva z. Zija.

1-IS0 22000 ёshtё çertifikimi mё i lartё i prodhimit nё Industrinё Ushqimore

2- Presimi nё tё Ftohtё (Cold Pressed) ёshtё teknologjia mё bashkohore qё mundёson pёrftimin e vajrave pa pёrndryshim tё natyralitetit tё tyre.

3-100% vaj Specific, i pa pёrzier me vajra tё tjerё dhe pa asnjё konservantё shtesё, ngjyrues ose aromatizues.

4-Feedback-et maksimale positive janё vula qё e kurorёzojnё Onevёn Lider nё Cilёsi!!!

Njё nga sukseset e Sekreteve tё Natyrёs ёshtё dhe eksluziviteti qё ajo ka pёr firmёn Oneva nё Shqipёri.

Sekretet e Natyrёs,
Shёndeti juaj nёn Pёrkёdhelinё e Natyrёs…