Propolis Hand Cream

Për një prekje të butë e delikate,kujdesuni për duart tuaja me kremin 100% Natyral , me formulë me 0 kimikate,të përgatitur në mënyrë artizanale nga farmaciste Eriona.

Kete here Hand Cream vjen me nje formule te re dhe shum me te pasur …

Krahas :  Vajit te Kajsise, Shea Butterit dhe Propolisit , kremi yne pasurohet me :

Vajin e Lajthise

Vajin e Fares se Zeze

Vajin Esencial te Mentes dhe Livandos

Si dhe mbretereshen e bimeve ” Aloe Veren “.
Duke u  pasuruar me keto përbërës bazë ,  ky krem zotëron një potencial veprimi më të lartë,vecanërisht për lëkurat lehtësisht të ndjeshme ndaj faktorëve dëmtues.

Vetitë:
*Mbrojtje antibakteriale e sigurtë
*Rigjenerim i indeve
*Elasticitet i lëkurës

* Hidratim  maksimal te duarve

I ben duart tuaja te duken si te mendafshta, duke ju dhuruar butesi dhe delikatese te admirueshme…

Sekretet e Natyrës,
Shëndeti Juaj nën Përkëdhelinë e Natyrës…