Vit♀lize™ Women’s

4,460L

Përshkim

Kjo perzierje natyrale antioksidantesh e pasur me fruta, bime mjekesore vitamina dhe minerale eshte dizenjuar posacerisht per nevojat e femrave dhe per te ndihmuar funksionimin e hormoneve.

Përfitimet dhe Këshilla