Vaj Makadamia

Zgjidhja e duhur per rigjenerimin e lekures

600L

Përshkim

Pasurojeni lekuren tuaj me vlerat e shumta te vajit te Makadamias. I mirenjohur per vetite rigjeneruese. Ky vaj eshte i pasur me acid oleik e ndihmon ne ushqyerjen e lekures.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

8ml

Dimensions 2.5 × 2.5 × 7.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

I pershtatshem edhe per zonen e rratheve te syve.