Vaj Kastori

L 400.00

Përshkim

Vaj vegjetal qe ka nje sere perdorimesh per qellime kozmetike e mjekesore. Shume i ushqyeshem per lekuren e fytyren.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

20ml

Shipping Weight 0.15 kg

Përfitimet dhe Këshilla

General Enquiries

There are no enquiries yet.