Vaj Jojoba

Zgjedhja ideale per te gjitha llojet e lekurave.

600L

Përshkim

Ofron efekt qetesues, zbut dhe deperton lekuren duke e lene ate te paster e te ushqyer. Ndihmon kunder tharjes se lekures dhe ofron mbrojte ndaj rrudhave.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

8ml

Shipping Weight 31.43 g
Dimensions 2.5 × 2.5 × 7.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

  • Parandalon tharjen e lekures.
  • I pershtatshem per lloje te ndryshme lekurash.
  • Mund te perdoret ne zonen e rratheve te syve.