Vaj i Fares se Kajsise

L 1,800.00

Përshkim

  • I pasur me acide yndyrore te tilla si Omega-9 dhe Omega-6, te cilat trupi i njeriut nuk mund t’i prodhoje vete.
  • Permban vitaminat A, D, E dhe K.
  • Ka efekte pozitive ne sistemin e frymemarrjes.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

250ml

Shipping Weight 0.14916 kg

Përfitimet dhe Këshilla

  • I pershtatshem per te gjitha llojet e masazheve dhe praktikave aromaterapeutike.
  • Perdoret per trajtimin e kolles, asmes e bronkitit.

General Enquiries

There are no enquiries yet.