Vaj i Fares se Kajsise

L 400.00

Përshkim

  • I pasur me acide yndyrore te tilla si Omega-9 dhe Omega-6, te cilat trupi i njeriut nuk mund t’i prodhoje vete.
  • Permban vitaminat A, D, E dhe K.
  • I jep pamje te bute lekures pa e bere ate te yndyrshme.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

20ml

Shipping Weight 0.59734 kg

Përfitimet dhe Këshilla

  • Aplikojeni ne fytyre pasi ta keni lare ate.
  • Perdoret per parandalimin e tharjes se lekures se duarve dhe kembeve.

General Enquiries

There are no enquiries yet.