Vaj i Fares se Kajsise

1,000L

Përshkim

  • I pasur me acide yndyrore te tilla si Omega-9 dhe Omega-6, te cilat trupi i njeriut nuk mund t’i prodhoje vete.
  • Permban vitaminat A, D, E dhe K.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

100ml

Dimensions 4.5 × 4.5 × 15.4 cm

Përfitimet dhe Këshilla

  • Sherben 100% si vaj bebe. Duke shtuar disa pika prej tij, ju mund t'i beni nje masazh femijes suaj pas dushit.
  • Perdoret per parandalimin e tharjes se lekures se duarve dhe kembeve.