Vaj i Farave te Rrushit

2,500L

Përshkim

  • Ndihmon ne parandalimin  e semundjeve kardiovaskulare.
  • I dobishem per uljen e kolesterolit te keq ( LDL ) dhe rritjen e kolesterolit te mire ( HDL ).
  • Ka veti antiinflamatore.

Përfitimet dhe Këshilla

  • I pershtatshem per perdorim ne te ftohte dhe te nxehte.
  • Keshillohet te merret 1-2 luge caji vaj fare rrushi ne dite.