Vaj i Farave te Rrushit

500L

Përshkim

  • Ka veti inflamatore.
  • Kur aplikohet ne djegie dhe plage, ndihmon ne shpejtimin e periudhes se rigjenerimit.
  • Masazhues i mire per rrenjet e flokeve, per te ushqyer floket e per te hequr zbokthin.

Përbërës tërësisht natyral

Volumi

20ml

Shipping Weight 46.78 g
Dimensions 2.7 × 2.7 × 8.5 cm

Përfitimet dhe Këshilla

Ndihmon Vitaminat E dhe C te mbrojne lekuren tuaj.